Hemmaladdning betalat av företaget

Låt företaget betala elräkningen när anställda laddar där hemma

Skulle det inte vara fantastiskt att kunna erbjuda dina anställda samma förmåner för sina elbilar som de skulle ha med en fossilbränslebil?

Du kan nu få det med den “sponsrade laddningsstationen” via Monta.

Så snart en anställd har slutfört en laddning i hemmet överförs återbetalningen från företagets Monta Wallet till den anställdes Monta Wallet. Företaget betalar bara för den ström som använts för medarbetarens elbil. Smidigt och enkelt!

Monta billede på smartphone

Se elförbrukningen från den anställdes egna laddningsstation

Få en översikt över varje anställds användning av kWh, antalet laddningar, transaktioner osv. för att ladda ett företags elbil. Alla data samlas in i Montas lätthanterade webbportal.

Betala elräkningen automatiskt när du laddar hemifrån

Så snart en medarbetare har laddat överförs beloppet från företagets Monta Wallet till den anställdes Monta Wallet. På så sätt sker avstämningen omedelbart. Företaget betalar bara för den el som använts för medarbetarens elbil.

Monta wallet på smartphone

Samla betalningar, överföringar och laddningar på ett ställe

Med Montas elbilsladdningslösning för företag kan du enkelt betala för den ström dina medarbetare förbrukar för företagets elbil, samtidigt som du får en fullständig översikt över förbrukning, betalningar och överföringar. Allt sker digitalt och kan anpassas efter dina behov.

Monta dashboard

Samla betalningar, överföringar och laddningar på ett ställe

Är du framtidssäkrad?

Vi framtidssäkrar näringslivet

Vill du ha laddningsstationer för anställda, besökare och eventuellt för användning av hela staden?

Vi erbjuder lösningar för både små och stora företag.