Företagslösningar

Zapp erbjuder ett brett utbud av laddare i form av både laddboxar och laddningsstationer . Detta gör det möjligt för oss att täcka behoven för såväl mindre företaget med ett fåtal anställda som stora företag som kräver en större kapacitet.

Din flexibla laddningsoperatör

Zapp är din leverantör och laddningsoperatör med skräddarsydda lösningar för alla behov.

Är ditt företag redo att erbjuda anställda och gäster möjligheten att ladda sina elbilar på jobbet?

Elbilar är populära som aldrig förr, och som företag finns det många goda skäl att sätta upp egna laddningsstationer eller laddningsstationer för företag. Om du vill locka kunder kan du göra det ännu mer attraktivt att besöka ditt företag eller verksamhet genom att sätta upp laddningsstationer som gör det möjligt för kunder att ladda elbilen när de besöker dig. Samtidigt finns det ett bra signalvärde i att erbjuda goda förutsättningar för de klimatvänliga bilarna.

För dina anställda är det också en mycket konkret fördel att de har tillgång till att ladda sin elbil på jobbet. Kanske har du anställda som inte har en laddningsstation hemma, och för dem är det till stor hjälp att kunna ladda elbilen på jobbet, då de inte behöver använda offentliga laddningsstationer. Dessutom kommer elbilsägare med laddboxar hemma kunna dra nytta av möjligheten att ladda elbilen på jobbet, om batteriet behöver det.

Välj vem som får använda laddningsstationen och vid vilken tidpunkt

Med vår företagslösning får du en flexibel lösning som kan konfigureras efter önskemål och behov. Till exempel, vem ska kunna använda dina laddboxar eller laddningsstationer? Du väljer detta själv – och du kan också ställa in kWh-priset själv.

Ett populärt alternativ är att skapa “team” så att till exempel alla anställda får ett mer fördelaktigt kWh-pris än personer utifrån. Du kan också välja att endast anställda ska ha tillgång till laddningsstationerna – eller en medelväg, där dina laddningsstationer under arbetstid är reserverade för de anställda, men vid andra tillfällen är tillgängliga för allmänheten.

Olika företag kräver olika laddningsstationer för elbilar för företag

Oavsett om du är ett litet företag med behov av att kunna ladda mindre än en handfull elbilar eller en stor organisation med många hundra anställda, finns rätt laddningslösning för dig.
För arbetsplatsens begränsade laddningsbehov kan du använda Zaptec Go-laddboxarna, som också är en av våra mest populära produkter för privatpersoner. Zaptec Go kan sättas i en serie av tre laddboxar och betalas via Monta-appen, kreditkort samt Apple och Google Pay.

Om du behöver upp till 100 laddningsuttag, ta då en närmare titt på Enelion Vertica och Zaptec Pro, som kan sättas i serier av 100 respektive 101 laddningsstationer. Här kan du betala via Monta samt Apple och Google Pay.
Slutligen har vi också Juice Ultra, som är en blixtsnabb laddningsstation. Den är därför kompatibel med CCS2-kontakter. Här är det möjligt att använda 300 kW DC-laddning, och även en terminal för Dankort, VISA och Mastercard kan väljas till.

Vi hjälper dig med en laddningsstation för elbilar för företag

På Zapp har vi lång erfarenhet av att skapa upplägg och konfigurationer som passar olika typer av företag. Vi har skalbara lösningar som gör att du kan ställa in ett minsta antal laddningsstationer till att börja med och senare lägga till fler vid behov.
Du är alltid välkommen att kontakta oss och för ett förbehållsfritt samtal om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig. Skriv till oss på kundeservice@zappmobility.se eller ring till 4271 3730. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta rätt lösning.

Våra företagslösningar

Zaptec Go

För dig som vill ha 1-3 laddningsstationer

Zaptec Go sort

4.559 kr. / stk. exkl. moms.

Enelion Vertica

Lämplig för företag som vill ha upp till 100 laddningsuttag

Enelion Vertica ladestander med 2 udtag

21.999 kr. / stk. exkl. moms.

Zaptec Pro

Lämplig för företag som vill ha upp till 101 laddningsstationer

Zaptec Pro ladestander

10.500 kr. / stk. exkl. moms.

Hypercharger

Snabbladdning. Enkel administration och drift

Hypercharger

Kontakta oss för pris

Flera tusen nöjda kunder

Flera tusen kunder har redan gjort Zapp till sitt förstaval som återförsäljare – vi ger personlig och professionell rådgivning för att uppfylla dina behov

Framtidssäkra laddboxar

Programvaruuppdateringar, internetanslutning och integration med Monta säkerställer att du får den optimala laddningslösningen

Smarta laddboxar

Hög kvalitet, de bästa säkerhetsstandarderna och den senaste tekniken – endast från europeiska tillverkare.  5 års garanti på alla laddboxar. 

För småföretag

Zaptec Go

4559 kr. / stk. exkl. moms.

Laddbox med alla nödvändiga funktioner.

Baserat på ledande norsk grön teknik har norska Zaptec byggt världens minsta laddare på 22 kW (maximal effekt), som är lika elegant på insidan som enkel på utsidan. Zaptec Go är fullspäckad med premiumteknik och alltid ansluten till WiFi och 4G LTE-M, och uppdaterar sig automatiskt med de senaste funktionerna och uppdateringarna. Allt du behöver göra är att ladda din bil. Du kan styra Zaptec Go med din smartphone var som helst, och därmed ladda när strömmen är som billigast.  Zaptec Go laddbox fungerar med Monta, så du laddar automatiskt din bil när strömmen är som billigast och mest klimatvänlig!

Livstid 4G ingår i priset.

Zaptec Go ladestander

För företag

Enelion Vertica

21.999 kr. / stk. exkl. moms

Den perfekta laddningsstationen i stadsmiljö

Vertica är en modulär laddningsstation med två laddningsuttag i en aluminiumram. Båda laddningsuttagen kan ladda upp till 22 kW. En skärm med möjlighet till aviseringar finns inbyggd. Det finns också två LED-lampor vid varje laddningsuttag, som tydligt signalerar färgkoder för laddningsstatusen.

Du kan placera två laddningsmoduler med ett laddningsuttag i varje modul i en station med säkerhetsglas (IK10, IP44). Om laddningsstationen behöver servas tar det inte mer än 3 minuter att byta ut en modul. Detta minskar laddningsstationens “driftstopp” till ett minimum.

Båda modulerna är utrustade med en RFID-läsare för åtkomstkontroll, certifierad MID-mätare, intern RCDB (Mycket enkel installation).

Strömmen delas dynamiskt över alla laddningsstationer. Enelion utför belastnings- och fasbalansering, och laddningsstationen växlar dynamiskt mellan en- och trefasladdning för bästa möjliga användning.

Enelion Vertica ladestander med 2 udtag

För företag

Zaptec Pro

10.500 kr. / stk. exkl. moms.

Kvalitets ladeboks med premium-teknologi

Zaptec Pro finns nu i en ännu mer robust finish med ett självstängande lock. Uppgraderad med 4G, vilket säkerställer kontinuerlig sömlös kommunikation mellan laddningsstationerna. Med 4G i laddningsstationen behöver du inte installera någon ytterligare nätverkslösning, vilket innebär lägre installationskostnader.

Båda modulerna är utrustade med en RFID-läsare för åtkomstkontroll, certifierad MID-mätare, intern RCDB (Mycket enkel installation).

Zaptec Pro stöder nu Plug &Charge (ISO 15118), vilket ger en ännu snabbare laddningsupplevelse i framtiden när bilar kan kommunicera direkt med laddningsstationen.

Lätt att utöka med fler laddningsstationer:

Vid installation av ZAPTEC är infrastrukturen utformad för alla parkeringsplatser. Om du får nya boende, anställda eller besökare som behöver elbilsladdning kan du snabbt och enkelt skala upp den befintliga installationen utan ytterligare arbete eller investering i säkringsskåpet.

Strömmen delas dynamiskt över alla laddningsstationer. ZAPTEC utför belastnings- och fasbalansering, och laddningsstationen växlar dynamiskt mellan en- och trefasladdning för bästa möjliga användning.

Zaptec Pro ladestander

Kontakta oss för pris

Hypercharger

Kontakta oss för pris

Professionell högkvalitativ blixtladdningsstation

DC-laddningsstation med CHAdeMO- eller CCS2-adaptrar.

Elegant, tidlös och imponerande. Möjlighet till upp till 300 kW DC-laddning.

 

Futuristisk design och perfekt funktionalitet, allt i samma enhet: nu behövs inte längre en steg-för-steg likriktare och dyra vattenkylda kablar.

 

Finns i fyra olika versioner: 75 kW, 150 kW, 225 kW eller till och med 300 kW. Den effektiva likriktaren omvandlar alltid laddningsströmmen från AC till DC ännu snabbare än likriktaren i din elbil.

 

Enkel installation tack vare standardbeslag, prefabricerade konsoler, integrerad nivellering och robusta snabbanslutningar.

 

Betalning via. Monta – Kreditkort, Apple/Google pay.

 

Terminal: Dankort / VISA /M.C. med tangentbord (PIN-kod)

Hypercharger

Skicka begäran

Vi svarar inom 24 timmar

Kontakta oss direkt

Kontakta oss gärna med information om dina behov och önskemål. Vi erbjuder skalbara lösningar för både små och stora företag.

Låt oss ge dig råd – enkelt och förståeligt.

Zapp är utan dolda avgifter och  giver möglighet för at skapa kundespecifikke løsninger.

I Montaappen behöver användaren bara lägga till sitt kreditkort – betalning sker automatiskt.

Med Montaappen bestämmer du själv priset.Ställ in Teams så att du kan välja individer, som ska kunna ta betalt till specialpris, t. ex. dina anställda

Vi säljer endast laddare av hög kvalitet av välkända varumärken som har testats grundligt. Här får du professionell rådgivning och hållbara lösningar som passar dina behov.

Ring oss och prata om dina behov. Vi vill väldigt gärna hjälpa dig förstå dina behov och introducera dig för möjligheterna

Hos oss får du