Webbutiken zappmobility.se är en dansk nätbutik som ägs av Zapp ApS, CVR.nr. DK 41 50 18 71.

Du kan kontakta webbutiken zappmobility.se per

Telefon: + 45 4271 3730.
Telefonen är bemannad måndag till torsdag 08.00 – 16.00, fredag 08.00 – 13.00
E-post: info@zappmobility.se
Adress: Zapp ApS, Norgesvej 6, DK – 6100 Haderslev

Försäljningsvillkoren gäller försäljning av alla varor från vår webbutik med leverans till Sverige. Tillsammans med din beställning ligger försäljningsvillkoren till grund för köpeavtalet. Köpet bekräftas med en orderbekräftelse.

Angivna försäljningsvillkor är standardvillkor för konsumentköp via internet. Konsumentköplagen, marknadsföringslagen, ångerrätten och e-handelslagen utgör grunden och ger dig som kundrättigheter som vi inte får avvika ifrån.

Registrering

Du kan registrera dig som kund i ZappMobility’s webbutik under Mitt konto eller i samband med att du gör ditt första köp. Enligt lag måste du vara över 18 år för att betala med kreditkort och därmed handla i vår webbutik. Vi levererar till alla adresser på fastlandet i Sverige – och kun på överbryggade öar . Rätt adress och telefonnummer måste anges vid ordertillfället för att GLS ska kunna komma i kontakt med kunden vid leverans.

Beställnings- och avtalsprocess

Avtalet är bindande både för dig och oss när vi mottagit din beställning. När vi mottar din beställning kommer vi att bekräfta din order per automatik genom att skicka en orderbekräftelse till dig. Läs noggrant igenom orderbekräftelsen när du mottar den och kontrollera att orderbekräftelsen stämmer överens med din beställning.

Om du vill annullera en order måste du kontakta oss per e-post så snart du har mottagit orderbekräftelsen. Vi har som målsättning att expediera alla beställningar samma dag som de inkommer (på arbetsdagar) och det är inte möjligt att annullera en beställning när varorna väl packats.

Vi strävar efter att ge våra kunder så korrekt information som möjligt om våra produkter. Vi reserverar oss emellertid för skriv-/tryckfel eftersom detta kan innebära att vi inte kan leverera enligt den information som finns angiven i vår webbutik, vår marknadsföring eller i andra dokument/kanaler. Om någon av produkterna du beställt skulle vara restnoterad kommer du snarast möjligt att meddelas om detta. Betalning eller reservation av belopp för vald betalningsmetod kommer att returneras/annulleras.

Priser

Alla angivna priser är inklusive moms. Alla kostnader för köpet kommer att visas innan själva betalningen genomförs.

Vi reserverar oss för eventuella fel som kan uppstå till följd av tekniska problem. Kunden kommer i sådant fall att kontaktas nästföljande arbetsdag och vi strävar alltid efter att hitta en snabb och bra lösning.

Betalning

Köp i ZappMobility’s webbutik betalas med kreditkort. Vi accepterar både VISA och MasterCard.

När du betalar för varorna med kreditkort kommer beloppet inte att dras med en gång. Vi kommer först att utföra en s.k. autentisering av kortet för att kontrollera giltigheten. Därefter reserveras beloppet som du ska betala.

Det reserverade beloppet dras först när vi skickar varorna från vårt lager.

Zappmobility ansvarar för att alla kreditkortstransaktioner sker via denna webbsida. Vi samarbetar med leverantör av internetbetalningslösningar, PensoPay. Hela betalningsprocessen sker krypterat och därmed helt säkert.