Vi är Zapp Mobility

Zapp Mobility

Uppstod ur bristen på laddningsmöjligheter

Zapp ApS grundades våren 2020 av Eric Scharnowski. Eric, som själv är elbilist, blev snabbt övertygad om att det inte fanns tillräckligt med laddningsmöjligheter i Danmark, vilket berodde på för liten kapacitet hos offentliga laddningsstationer samt möjligheterna till att personligen skaffa en laddbox. Frustrationen var därför stor bland elbilsägarna. När ZappMobility öppnade sin första webbutik med laddningsstationer för elbilar växte intresset och efterfrågan snabbt bland privatpersoner och företag.

 Redan ett år senare kom den danska energileverantören EWII ombord och förvärvade 33 % av Zapp. Tillsammans kommer de att bidra till att förse Danmark med en infrastruktur för laddningsstationer för elbilister. Om några år kan det finnas en halv miljon elbilar på danska vägar. Samarbetet med områdets största energibolag är därför avgörande för ett nystartat företag som ZappMobility.

 I dag har ZappMobility ett ständigt ökande antal nöjda och tillfredsställda kunder som med goda råd och leverans av kvalitetsprodukter har optimerat driften av sin elbilsladdning och uppnått ekonomisk fördel med elkompensation.

Våra värderingar

Zapp vill bidra positivt till den gröna omställningen och därmed göra det lättare för människor att bli elbilister med en säker laddningslösning. Vi ger personlig rådgivning och hittar en laddningslösning som passar dig.

Våra omdömen

Mød teamet bag Zapp

Zapp medarbejder

Eric Sharnowski

Founder & CEO

Zapp medarbejder

Janus Broch Mols

Partner – Head of Maketing / E-Commerce

Zapp medarbejder

Kenneth Rønnau

Manager of Sales

Zapp medarbejder

Bente Laugesen

Administrative Coordinator