Hur gör jag en retur

Är du inte nöjd med din vara? Inga problem. Vänligen kontakta oss på info@zappmobility.se (inom 14 dagar från att du mottagit din order) med ditt ordernummer, vilka varor som ska returneras samt orsak till retur (ångerrätt, byte, skada etc).  Efter du har meddelat oss om returen klickar du på länken “Retursedler” ock fylla i blanketten . Fraktsedeln skriver du ut och klistrar på paketet. 

Angerätt

Du har alltid ångerrätt i 14 dagar enligt konsumentskyddslagstiftningen. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp genom att meddela info@zappmobility.se detta inom 14 dagar från det att du tagit emot den beställda varan (ångerfristen). I mailet ska framgå ordernummer samt vilka produkter du vill utnyttja ångerrätten på. Varan ska därefter skickas i retur inom 14 dagar räknat från det datum du meddelat info@zappmobility.se om att du utnyttjat din ångerrätt, samt vilket ordernummer och de produkter det gäller.
Produkterna ska skickas tillbaka i originalskick och i sin originalförpackning.

Återbetaling och retur

Vår återbetalnings- och returpolicy varar i 14 dagar från det att du mottagit din order. Om du inte meddelat oss på info@zappmobility.se om vilka produkter du vill returnera när 14 arbetsdagar passerat erbjuder vi inte full återbetalning eller byte. Det är alltid du som kund som står för returfrakt.

För att vara berättigad till retur måste din vara vara oanvänd, i originalförpackning och i samma skick som när du fick den. 

Partielle återbetalinger

Alla produkter som inte är i original förpackningen, skadad eller saknade delar av någon anledning av skäl som inte beror på vårt fel.

När din produkt har gått igenom och inspekterats, kommer vi skicka mejl ang din retur. Vi kommer också godkänna eller neka din återbetalning. Om produkterna är godkända i inspektionen återbetalas du genom samma betalsätt som du valde vid köp, detta sker inom de närmsta bankdagarna.

.